SIA Dozimetrs piedāvā risinājumus drošības struktūrām.

Galvenie produkti ir Thermo Scientific, kur SIA Dozimetrs ir lokalizējis datu savākšanas un apstrādes risinājumus. Drošības struktūrās var tikt izmantotas tādas iekārtas, kas nodrošina radiācijas klātbūtnes kontroli autotransportam, kravām  un gājējiem. Līdztekus konvencionālajiem risinājumiem kravu padziļinātai kontrolei DoziMove, aizsardzības struktūrās var tikt izmantotas tādi risinājumi kā DoziWood un DoziWaste.

Uz Latvijas ārējās robežas Dozimetrs ir uzstādījis iekārtas gamma un neitronu radiācijas starojuma kontrolei.

Lasīt vairāk Lasīt mazāk

Aizsargājiet savus visvērtīgākos aktīvus ar pilnu radiācijas dozimetra emblēmu, lasītāju un citu produktu klāstu, kas nodrošina uzticamu, precīzu vides vai personīgo radiācijas monitoringu. Ar SIA DOZIMETRS pieredzi, kas saistīta ar modernu radiācijas atklāšanas tehnoloģiju uzlabošanu, piedāvā pierādītus, visaptverošus dozimetrijas risinājumus, lai ātri un efektīvi paziņotu kritisko devu informāciju jebkurā darba vidē. No elektroniskās personīgās radiācijas dozimetriem līdz vienotām sistēmām, kas uzrauga kumulatīvo iedarbību uz dozimetrijas nolasītājiem, kas darbojas ar visu ķermeņa vai ekstremitāšu dozimetru, mēs esam to aptvēruši.

DosiMove

DoziMove piedāvā pilnībā autonomu, viegli trasportējamo un augsti jūtīgu radiācijas kontroles sistēmu vietās, kur uz laiku nepieciešams veikt radiācijas kontroli.

Skatīt

DosiWaste

DoziWaste nodrošina optimizētu aizsardzību no radioaktīvie avoti atkritumos, kas nonāk atkritumos poligons vai atkritumu pārstrādes rūpnīcās. Iekārtas izmanto divus 25…

Skatīt

DosiWood

DoziWood piedāvā optimizētu aizsardzību no piesārņotas (Cs-137) šķeldas nokļūšanas apkures piegādes ķēdā ar Thermo Fisher Scientific® Safety-Guard II sērijas starojuma…

Skatīt